Een van de Nieuwste Apple iPhone 7 telefoons

Als je hebt nagedacht over een van de nieuwste releases van Apple, maar niet zeker weet dat je klaar bent om die sprong te maken en je je aan de basis wilt houden, zouden we de iPhone 7 aanraden. Het zit boordevol geweldige functies die up-to-date zijn, maar niet op het supertechnische niveau van bijvoorbeeld de iPhone X.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de iPhone 6S zijn:

A9 Apple-chip

Stevig ontwerp

12MP camera / 5MP camera aan de voorkant

4K video-opname

3D Touch

Verbeterde Touch ID

Qua ontwerp is het apparaat vergelijkbaar met de populaire body-vorm van de iPhone 7 maar het glas op het 4,7-inch display is beschermd door krasbestendig Sapphire Glass en de Plus-variant heeft een indrukwekkend 5.5 “display.

Stevig glas voor de iPhone 7

Het stevige glas is nodig voor de ‘Force Touch’-functie die detecteert hoe hard de gebruiker op het scherm van het mobiel drukt voor verschillende acties. Dit is vergelijkbaar met hoe u op een real-life knop drukt. Wanneer u bijvoorbeeld een nummer of video snel vooruitspoort, hoe meer u naar beneden duwt met uw vinger, hoe sneller de media vooruitspoelen. Als u naar een e-mail kijkt en er is een link aanwezig, kunt u kiezen of u een voorbeeld van de URL-link wilt bekijken of deze wilt openen op een nieuw tabblad, net vanaf hoe moeilijk u op uw telefoon kunt drukken.

Je hebt ook een grote keuze aan kleuren; Space Grey, Silver, Gold en Rose Gold (zoals hieronder afgebeeld).

Onder de motorkap vind je de Apple A9-chip, die een stuk kleiner, sneller en minder energie-hongerig is. Dit betekent dat de batterij u veel meer sap geeft! Er is ook 64-bit architectuur Embedded M9 motion coprocessor voor de geweldige prestaties.

Nog een geweldige functie van de Apple iPhone 7

Een andere geweldige functie voor de iPhone 7 is de ongelooflijke twee-lens 12MP iSight-camera die DLSR-kwaliteit foto’s maakt. Dit betekent niet alleen dat het scherpe foto’s maakt, maar ook in 4K, wat op dat moment een primeur was voor de Apple iPhone. De iPhone 6S-camera bevat ook de Live Photos-functie die is ingeschakeld in de camera-app. Dit betekent dat de camera continu video op 15 fps vastlegt in de standaard fotomodus. Telkens wanneer u een foto maakt, slaat de telefoon 1,5 seconden video op voordat de foto werd gemaakt en 1,5 seconde nadat deze werd vastgelegd. Denk aan die levende foto’s in Harry Potter, het is precies zo!