Ga jij je uitvaart kosteneffectief inrichten?

De uitvaart en de dood, het is altijd lastig

Dood, zoals belastingen, is een van die dingen die je gewoon niet kunt vermijden. In tegenstelling tot de dood is een dure begrafenis en de impact die het kan hebben op geliefden die je achterlaat echter volledig te vermijden. Op het gebied van de uitvaartverzekering kan er nog steeds veel verbeteren lazen we nog een artikel met wat tips over uitvaartverzekeringen vergelijken en andere zaken.

Met wat voorbedachtheid, een beetje onderzoek en een zorgvuldige planning kun je een begrafenisplan samenstellen dat past bij jouw persoonlijkheid (of de persoonlijkheid van de overledene) en de behoeften van je beroofde vrienden en familie zonder je spaargeld of leven te verspelen. een onverwachte, ongeplande last voor uw dierbaren.

1 – Koop services en producten van tevoren

De eerste dingen eerst – je moet vooruit plannen, als het enigszins mogelijk is. Als jij of een geliefde een terminale ziekte ervaart of in jaren opgroeit en je weet dat uiteindelijk het einde zal komen, neem dan de tijd om de problemen aan te pakken. Van tevoren plannen, het selecteren van geschikte producten en diensten, en het vergelijken van het winkelen voor die producten en diensten voor jezelf of voor je geliefde kan een verscheidenheid aan beslissingen nemen uit de handen van de beroofden in een tijd dat ze (of jij) ziek zijn uitgerust om ze rationeel te behandelen.

2 – Sla de balseming over als je kunt

In veel staten is balsemen niet vereist. In sommige staten is balsemen alleen nodig als je van plan bent om uren met open kist te bekijken of een open kist-begrafenis. Als een open kist niet aan uw wensen of plannen voldoet, kunt u misschien dit zeer dure en mogelijk onnodige deel van de begrafenisvoorbereidingen overslaan.

3 – Geef de “beschermende” kist door

Een kist met beschermende of pakkingen kan het lichaam na de begrafenis voor een beperkte tijd tegen de elementen beschermen. Sommige begraafplaatsen hebben ze nodig, maar velen niet. Overweeg zorgvuldig of een extra laag beschermend plastic de honderden dollars waard is die het in uw budget kan opnemen.

4 – Sla de kist helemaal over als dit mogelijk is

In sommige staten is een kist niet vereist voor begrafenis of crematie. Doe van tevoren wat onderzoek om te zien of een kist nodig of nodig is waar jij of je geliefde woont. Sommige staten staan ​​grafheuvels, karton of dozen in gewoon hout toe voor crematie of voor begrafenis.

5 – Voorzie uw eigen bakje of kist

Als u of uw geliefde van plan bent om gecremeerd te worden, dan kan het kopen van een urn gemaakt van door de mens gemaakte materialen of zelfs van marmer of kostbare metalen van tevoren een enorme besparing betekenen van wat rouwcentra of mortuaria vaak aanrekenen voor hen. In sommige staten kan u of uw geliefde zelfs uw eigen kist leveren. Er zijn online patronen en instructies beschikbaar voor het bouwen van een onopgesmukte grenen kist die geschikt is voor begraven.